Pozole rojo de pollo, para principiantes
Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pozole rojo de pollo, para principiantes. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pozole rojo de pollo, para principiantes is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Pozole rojo de pollo, para principiantes is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pozole rojo de pollo, para principiantes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole rojo de pollo, para principiantes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pozole rojo de pollo, para principiantes is 10 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pozole rojo de pollo, para principiantes estimated approx 3 horas.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Pozole rojo de pollo, para principiantes using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
Es mi primer pozole que preparo me inspiré en la receta de Hanna Hurtado y muchos tips de mamá. Quise subir mi versión y explicar paso a paso es una receta fácil, pero que nos da miedo preparar sobre todo que nos quede rico, todo en su punto el grano, carne y sabor. Me encantó realmente como me quedo. Te paso todos mis tips, para que te quede perfecto👌
Ingredients and spices that need to be Take to make Pozole rojo de pollo, para principiantes:
- 2 kilos maíz precosido dejo foto 👇
- 1 pollo completo
- 7 litros agua purificada
- 1 cabeza ajo
- 1 cebolla
- 2 hojas laurel
- 8-10 chiles guajillo
- 1 cucharadita orégano seco
- 1/4 cucharadita comino
- 5 pimientas
- al gusto Knorr (caldo de pollo en polvo)
- Para servir
- al gusto repollo o lechuga
- al gusto cebolla
- al gusto rábanos
- al gusto limón
- al gusto chile para pozole
Instructions to make to make Pozole rojo de pollo, para principiantes
- Compre este maíz precosido en el supermercado 👇 enjuaga muy bien hasta que el agua salga transparente, si tiene alguna cabecilla retirarla. A la cebolla le hacemos una cruz (no profunda) en la parte del rabo, la parte de la raíz queda completa para que no se deshaga.
- Coloca el maíz agrega los 7 litros de agua, cabeza de ajo cebolla, hojas de laurel, dejamos 1 hora y media, fuego medio alto después agregamos el pollo yo corte la pechuga en 2, pierna y muslo y de paso unos huesos de pollo que tenía. Agrega 1 cucharada de Knorr 1 cucharada de sal. Deja 1 hora mientras cuece los chiles guajillo sin venas ni semillas.
- Una vez cocidos los guajillo y bien hidratados lleva a la licuadora con todo y agua, junto con media cebolla y media cabeza de ajo (usa las de la cocción del pozole). Agrega 1 cucharadita de orégano seco, cuarto de cucharadita de cominos 5 pimientas, licúa muy bien agrega al pozole colando. Deja media hora más rectifica de sal o condimento yo aquí le agregue un poquito más de orégano
- Retira el pollo deshebra, sirve el pozole agrégale el pollo.. lava muy bien y corta con lo que vamos a servir, repollo, rábanos cebolla, limón.
- Sirve con su verdura y limón. El chile para pozole busca en mi recetario subi la receta. Otra opción es que desebres el pollo y agregas a la olla sirves tu plato agregas su verdura y listo. Espero te guste cualquier duda estoy a tus órdenes 😊.
- Estas cantidades rinde para 10 personas aproximado yo serví a 10 personas y me quedo como para 2 o 3 platos más. La verdad rinde bastante y es económico, no pica nada perfectamente para los niños, el guajillo solo da color y sabor.
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for novices you do not need to learn them yet only if you understand some easy food preparation methods.
This isn't a complete overview to fast as well as easy lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Speedy Pozole rojo de pollo, para principiantes. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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