Pozole rojo de pollo, para principiantes
Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pozole rojo de pollo, para principiantes. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pozole rojo de pollo, para principiantes is one of the most favored of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes delicious. Pozole rojo de pollo, para principiantes is something that I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pozole rojo de pollo, para principiantes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole rojo de pollo, para principiantes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pozole rojo de pollo, para principiantes is 10 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pozole rojo de pollo, para principiantes estimated approx 3 horas.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Pozole rojo de pollo, para principiantes using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
Es mi primer pozole que preparo me inspiré en la receta de Hanna Hurtado y muchos tips de mamá. Quise subir mi versión y explicar paso a paso es una receta fácil, pero que nos da miedo preparar sobre todo que nos quede rico, todo en su punto el grano, carne y sabor. Me encantó realmente como me quedo. Te paso todos mis tips, para que te quede perfecto👌
Ingredients and spices that need to be Get to make Pozole rojo de pollo, para principiantes:
- 2 kilos maíz precosido dejo foto 👇
- 1 pollo completo
- 7 litros agua purificada
- 1 cabeza ajo
- 1 cebolla
- 2 hojas laurel
- 8-10 chiles guajillo
- 1 cucharadita orégano seco
- 1/4 cucharadita comino
- 5 pimientas
- al gusto Knorr (caldo de pollo en polvo)
- Para servir
- al gusto repollo o lechuga
- al gusto cebolla
- al gusto rábanos
- al gusto limón
- al gusto chile para pozole
Steps to make to make Pozole rojo de pollo, para principiantes
- Compre este maíz precosido en el supermercado 👇 enjuaga muy bien hasta que el agua salga transparente, si tiene alguna cabecilla retirarla. A la cebolla le hacemos una cruz (no profunda) en la parte del rabo, la parte de la raíz queda completa para que no se deshaga.
- Coloca el maíz agrega los 7 litros de agua, cabeza de ajo cebolla, hojas de laurel, dejamos 1 hora y media, fuego medio alto después agregamos el pollo yo corte la pechuga en 2, pierna y muslo y de paso unos huesos de pollo que tenía. Agrega 1 cucharada de Knorr 1 cucharada de sal. Deja 1 hora mientras cuece los chiles guajillo sin venas ni semillas.
- Una vez cocidos los guajillo y bien hidratados lleva a la licuadora con todo y agua, junto con media cebolla y media cabeza de ajo (usa las de la cocción del pozole). Agrega 1 cucharadita de orégano seco, cuarto de cucharadita de cominos 5 pimientas, licúa muy bien agrega al pozole colando. Deja media hora más rectifica de sal o condimento yo aquí le agregue un poquito más de orégano
- Retira el pollo deshebra, sirve el pozole agrégale el pollo.. lava muy bien y corta con lo que vamos a servir, repollo, rábanos cebolla, limón.
- Sirve con su verdura y limón. El chile para pozole busca en mi recetario subi la receta. Otra opción es que desebres el pollo y agregas a la olla sirves tu plato agregas su verdura y listo. Espero te guste cualquier duda estoy a tus órdenes 😊.
- Estas cantidades rinde para 10 personas aproximado yo serví a 10 personas y me quedo como para 2 o 3 platos más. La verdad rinde bastante y es económico, no pica nada perfectamente para los niños, el guajillo solo da color y sabor.
As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make easy adjustments to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to standard cooking skills for beginners you do not need to learn them however just if you grasp some basic food preparation methods.
This isn't a total guide to fast and also simple lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Favorite Pozole rojo de pollo, para principiantes. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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